TV-inspektion

I vores kloakafdeling har vi uddannede TV-operatører, der har specialiseret sig i at udføre TV-Inspektion af kloakker. En TV-inspektion kan være relevant ved mistanke om rørskade eller som led i almindelig vedligehold. Vi udfører TV-inspektion med et transportabelt kamera, som kan tages med ind i ejendommen, og TV-inspektionen kan udføres i ledningsdimension op til en diameter på 300 mm.

Vi kan, ved hjælp af en TV-Inspektion, undersøge din kloak og hurtigt finde årsagen til problemerne.
På baggrund af TV-Inspektionen udarbejder vi en fyldestgørende rapport med billeddokumentation, hvor man kan se, hvad der er galt med kloakken. Den udarbejdede rapport kan ofte med fordel indgå i dokumentationen af rørskaderne, og i eventuelle tilbud/overslag til forsikringsselskabet.

Rørskader kan f.eks. være fedtaflejringer, trærødder, åbne samlinger, rørbrud m.v. Når vi ved hjælp af TV-Inspektionen har konstateret hvad der er galt, kommer vi med forslag til løsning af problemet, ligesom vi udarbejder et prisoverslag på udbedring af skaden.

I mange tilfælde kan det være en god ide at kontakte forsikringen, med henblik på eventuel dækning af skaden. Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med dette.

Pris pr. time:

  • Opstart inkl. 1. time kr. 2.050,00 inkl. moms.
  • Efterfølgende påbegyndte timer kr. 1.550 inkl. moms.
  • Udarbejdelse af rapport kr. 600 inkl. moms.

Har du nogen spørgsmål angående TV-inspektion af dine kloakker, så kontakt os på 4581 7031 eller udfyld vores kontaktformular for en samtale eller et uforpligtende tilbud på TV-inspektion af jeres kloakker i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Se et udvalg af vores tidligere projekter på vores referenceside.

Kontakt os og få et tilbud

Send os en besked ved at udfylde felterne nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vedrørende:

Murerarbejde

Kloakarbejde